Categorii produse
Coșul meu

Livrare, returnare produse

Livrare produse 

Produsele comercializate în magazinul online ElectroLight.ro sunt livrate exclusiv in România.

Livrarea produselor comandate se efectuează prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Taxa de transport este de 25 lei pentru un colet de maximum 30 kg.

Beneficiați de transport gratuit în cazul comenzilor mai mari de 500 lei și având greutatea sub 30 kg. 


Returnare produse 

Conform legislației din România puteți să returnați produsele cumpărate din magazinul online ElectroLight.ro în termen de 14 zile lucrătoare de la data intrării în posesie a produselor.

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul României. Legislația în vigoare se aplică persoanelor fizice. 

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Cu alte cuvinte, dacă doriți să renunțați la un produs trebuie să ne trimiteți o înștiințare prin email la adresa: comenzi@electrolight.ro prin care renunțați la produs. 

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare in care a fost livrat (în ambalajul original cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile de la recepționarea returului. Va fi rambursată doar contravaloarea produselor comandate și achitate fără taxele de transport și ramburs.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 


Toate aceste clauze și condiții sunt prevăzute în link-ul de mai jos:  

Ordonanța de urgență nr. 34/2014 

Pentru detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin modalitățile puse la dispoziție pe pagina de contact. 

Prețurile includ TVA.