Meniu
Coșul meu

Cum cumpar

Inregistrare

 

Pentru a va crea un cont pe ElectroLight.ro, trebuie sa va inregistrati facand click pe Inregistrare.

 

Completati formularul de inregistrare si veti primi un email de confirmare a inregistrarii.

 

Retineti parola pentru achizitiile urmatoare. In cazul pierderii parolei, solicitati o parola noua la adresa de email comenzi@electrolight.ro.

 

Achizitionarea produselor nu este conditionata de crearea unui cont pe ElectroLight.ro.

 

Avantajele crearii contului dumneavoastra pe ElectroLight.ro sunt urmatoarele:

  • odata inregistrat, datele dumneavoastra vor fi completate automat in formularul de plasare a comenzii, iar ceea ce va mai ramane de facut este doar sa apasati butonul Finalizare comanda.

  • puteti verifica in orice moment starea comenzii dumneavoastra

  • puteti interactiona cu serviciul clientiCosul de cumparaturi

 

Pentru a achizitiona produse din magazinul online ElectroLight.ro, intrati in contul dumneavoastra, selectati produsul dorit, faceti click pe butonul Adauga in cos si urmati instructiunile de pe site.

 

Daca doriti mai multe bucati dintr-un anumit produs, introduceti numarul de bucati in casuta Cantitate si faceti click pe butonul Recalculare. In cazul in care doriti sa achizitionati si alte produse, faceti click pe butonul Continua cumparaturile.

 

Daca doriti sa eliminati un produs din cosul dvs., faceti click pe butonul Sterge.

 

Inainte de a da click pe Finalizare comanda, va trebui sa alegeti modul de transport si modul de plata.

 

Puteti finaliza comanda chiar daca nu v-ati inregistrat pe ElectroLight.ro, dar in acest caz trebuie sa completati datele de livrare sau datele de facturare (daca sunt diferite de cele de livrare).

 

Pentru finalizarea comenzii faceti click pe butonul Finalizare comanda.

 

 


 

Alte aspecte

 

In cazul in care plata nu este efectuata de catre client, clientul refuzand comanda, comanda nu va mai fi onorata si va fi anulata. In acest caz, ElectroLight.ro va putea solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului.

 

Pentru intocmirea facturii, clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate in acest site au caracter informativ. Pretul produselor poate fi modificat fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala.

 

Desi depunem eforturi pentru actualizarea cat mai rapida a site-ului, exista posibilitatea ca unele produse ce figureaza ca fiind pe stoc sa nu fie disponibile in acest moment.

 

Pentru o verificare exacta a stocului va recomandam sa ne contactati. De asemenea este posibil ca unele produse ce nu figureaza pe stoc sa fie din nou disponibile in viitorul apropiat.

 

Daca intampinati dificultati sau nu ati gasit raspuns in aceasta sectiune la intrebarea dumneavoastra va rugam nu ezitati sa ne contactati prin modalitatile puse la dispozitie pe pagina de contact.

 

Echipa ElectroLight.ro va doreste navigare placuta si speram sa va avem ca si clienti ai nostri.

Notification...