Categorii produse
Coșul meu

Cum cumpăr

Înregistrare 

Pentru a vă crea un cont pe ElectroLight.ro, trebuie să vă înregistrați făcând click pe Contul meu > Cont nou.

Completați formularul de înregistrare și veti primi un email de confirmare a înregistrării.

Rețineți parola pentru achizițiile următoare. În cazul pierderii parolei, solicitați o parolă nouă la adresa de email comenzi@electrolight.ro. 

Achiziționarea produselor nu este condiționată de crearea unui cont pe ElectroLight.ro. 

Avantajele creării contului dumneavoastră pe ElectroLight.ro sunt următoarele:

  • odată înregistrat, datele dumneavoastră vor fi completate automat în formularul de plasare a comenzii, iar ceea ce va mai rămâne de făcut este doar sa apăsați butonul Finalizare comandă.
  • puteți verifica în orice moment starea comenzii dumneavoastră
  • puteți interacționa cu serviciul clienți

 

Coșul de cumpărături

Pentru a achiziționa produse din magazinul online ElectroLight.ro, intrați în contul dumneavoastră, selectați produsul dorit, faceți click pe butonul Adaugă în coș și urmați instructiunile de pe site. 

Dacă doriți mai multe bucăți dintr-un anumit produs, introduceți numărul de bucăți în căsuța Cantitate și faceți click pe butonul Recalculare. În cazul în care doriți să achiziționați și alte produse, faceți click pe butonul Continuă cumpărăturile.

Dacă doriți să eliminați un produs din coșul dvs., faceti click pe butonul Șterge

Înainte de a da click pe Finalizare comandă, va trebui să alegeți modul de transport și modul de plată. 

Puteți finaliza comanda chiar dacă nu v-ați înregistrat pe ElectroLight.ro, dar în acest caz trebuie să completați datele de livrare sau datele de facturare (dacă sunt diferite de cele de livrare). 

Pentru finalizarea comenzii faceți click pe butonul Finalizare comandă.  

 

Alte aspecte 

În cazul în care plata nu este efectuată de către client, clientul refuzând comanda, comanda nu va mai fi onorată și va fi anulată. În acest caz, ElectroLight.ro va putea solicita plata de despăgubiri și/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului. 

Pentru întocmirea facturii, clientul se obligă să ofere date corecte, conform legislatiei.

Specificațiile tehnice și imaginile prezentate în acest site au caracter informativ. Prețul produselor poate fi modificat fără preaviz și nu constituie obligativitate contractuală. 

Deși depunem eforturi pentru actualizarea cât mai rapidă a site-ului, exista posibilitatea ca unele produse ce figurează ca fiind pe stoc să nu fie disponibile în acest moment.

Pentru o verificare exactă a stocului vă recomandăm să ne contactați. De asemenea este posibil ca unele produse ce nu figurează pe stoc să fie din nou disponibile în viitorul apropiat.

Dacă întampinați dificultăți sau nu ați găsit răspuns în această secțiune la întrebarea dumneavoastră vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin modalitățile puse la dispozitie pe pagina de contact. 
 

Echipa ElectroLight.ro vă dorește navigare placută.