Meniu
Coșul meu

Garantii produse

Toate produsele comercializate pe ElectroLight.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs.


Produsele sunt vandute cu factura si certificat de garantie dat de producator respectiv importator cat si instructiunile de montare folosire puse la dispozitie de catre importator-producator.

Garantia produselor vandute nu este asigurata de catre ElectroLight.ro ci de catre fiecare importator-producator in parte.

 

Pentru a beneficia de garantie va rugam sa pastrati factura si certificatul de garantie.

Toate informatiile necesare pentru efectuarea garantiei sunt trecute in certificatul de garantie (adresa importator-producator, telefon, etc.)

Produsul se returneaza in cutia originala impreuna cu toate accesoriile cu care a fost expediat.

 

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

Echipa ElectroLight.ro va asigura in implicarea totala pentru solutionarea eventualelor probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

 

Pentru orice detalii sau nelamuriri va rugam sa ne contactati prin modalităţile puse la dispoziţie pe pagina de contact.

Notification...