Categorii produse
Coșul meu

Despre noi

Firma PROENERG SRL functioneaza din 1997 cu sediul în Targu Mures iar din decembrie 2002 a deschis magazinul si showroom-ul Electro Light.Misiunea noastra este:

Firma se afla in plina dezvoltare si extindere urmand atragerea unui numar cat mai mare de clienti prin produse de inalta calitate si o servire si livrare prompta, ireprosabila in vederea obtinerii satisfactiei maxime a cerintelor clientilor.

 

Conceptia managerilor si a angajatilor nostrii este de a dezvolta legaturi cladite pe respect, incredere, legaturi trainice si de durata cu clientii, pentru ca Proenerg SRL sa nu fie doar un simplu furnizor ci sa devina partenerul pe care clientii sa se poate baza in orice moment.

 

Sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor, diversificand continuu produsele si sortimentele de produse pe care le oferim si prin aceasta punand la dispozitia clientului cat mai multe alternative de alegere.

 

Suntem hotarati sa castigam si sa pastram increderea clientilor nostri printr-o politica de permanenta perfectionare a proceselor si serviciilor noastre.